23.11.

Polut 3-periodissa

Lue koko juttu MPU

10.11.

Online Presentation about Hanken´s Bachelor in Business

We at Hanken School of Economics would like to remind you of our upcoming events during autumn. At events you, your students, and their caregiver(s) are welcome to attend to get more information about Hanken and our programmes. We invite you and your students to join us on:

Lue koko juttu TJA

1.11.

Paikallisliikenteen asiakaskysely

Kyselyn avulla kaupunkilaisilla on mahdollisuus antaa palautetta paikallisliikenteen toimivuudesta, toteutetuista uudistuksista ja ennen kaikkea osallistua paikallisliikenteen jatkokehitykseen. Monet jo toteutetut uudistuksetkin ovat perustuneet aiempien kyselyjen kautta saatuun palautteeseen. Kaikkien kyselyyn vastanneiden ja yhteystietonsa jättäneiden kesken arvotaan kolme kappaletta 30 päivän Jouko -matkakorttia tai vastaava arvolippua.

Lue koko juttu A.H

20.10.

Tule mukaan Lucia -kulkueeseen 13.12.2023!

Haluatko olla mukana Kimpisen lukion perinteisessä Lucia -päivässä 13.12. 2023? Päivään sisältyy tunnelmallinen päivänavaus yläsalissa sekä vierailut muutamissa vanhainkodeissa. Lucia -kulkue on aina ollut ikimuistoinen ja tunteikas kokemus siihen osallistuneille. Tarvitsemme mukaan ryhmään laulajia, soittajia ja puhujia. Aiempaa harrastuneisuutta musiikkiin ei välttämättä tarvita - riittää että haluat olla mukana tuomassa iloa ja valoa pimeyteen. Osallistumisesta saa yhden opintopisteen. Lisätietoja ja ilmoittautumiset pe 3.11. mennessä :ruotsinopettajat Leila ja Marjo, musiikinopettaja Katariina

LTU

2.8.

Koulumatkatukihakemus tehdään suoraan OmaKela-palvelussa

Koulumatkatukea voi jatkossa hakea kätevästi verkkohakemuksella OmaKelassa. Jotta opiskelija voi hakea tuen itsenäisesti, hänellä pitää olla käytössään verkkopankkitunnukset tai mobiilivarmenne.

Lue koko juttu A.H

6.6.

Tietoa syksyn 23 yo-kokelaille

Lue koko juttu M.S

12.5.

VR:n tilapäinen opiskelijatodistus poistunut käytöstä

Opiskelija-alennuksen perusteita selkeytetään, kun tilapäinen opiskelijatodistus poistetaan käytöstä. Tämän vuoden alusta lähtien vain hyväksytyt fyysiset ja digitaaliset kortit kelpaavat alennustodistuksina junassa, tämä on selkeää ja reilua kaikille, kun alennuksen saannin edellytykset ovat kaikille samat.

Lue koko juttu M.S

14.12.2022

Opiskeluhuolto tiedottaa

Opiskeluhuollon palveluissa toisella asteella aloittaa vuoden 2023 alussa kaksi uutta psykologia. Heihin saa yhteyden Wilman kautta työn alettua tammikuussa. Myös työnjakoasioista tiedotetaan tarkemmin ensi vuoden alussa.

Lue koko juttu M.S

3.10.2022

Kimpisen lukion liikuntalinjan kuvaus ja opintojaksotarjotin

Lue koko juttu JEL

10.12.2018

Kimpisen lukion jatko-opintoinfot 2023-2024

Linkki jatko-opintoinfoihin lv. 2023-2024 on julkaistu. Päivitämme infolistaa pitkin lukuvuotta!

Lue koko juttu TJA

3.10.2018

Enkkupolku ja ruotsipolku - infoa!

Lue koko juttu MPU

Vanhat tiedotteet

Kaikki löytyneet tiedotteet näkyvät jo tiedotelistassa.