Karelian avoin AMK tarjoaa maksuttomia kesäopintoja lukiolaisille ja ilmoittautuminen opintoihin on nyt käynnissä!

Karelian avoin AMK tarjoaa maksuttomia kesäopintoja lukiolaisille ja ilmoittautuminen opintoihin on nyt käynnissä!

Olemme poimineet alle lukiolaisille sopivia, maksuttomia opintojaksoja, jos opiskelija haluaa:
- opintotukea kesäkuukausien ajalta
- tutustua ammattikorkeakoulututkintoihin
- suorittaa korkeakouluopintoihin valmentavia opintoja
- sparrata kielitaitoaan kesän aikana

Kesäaikainen opetus päättyy heinäkuun loppuun ja opinnot arvioidaan elokuussa. Kaikki opinnot järjestetään verkko-opintoina, joten niitä voi suorittaa joustavasti oman aikataulun mukaisesti kesän aikana. Opinnot voidaan myös sisällyttää tuleviin korkeakouluopintoihin, jos opiskelija tulee tutkintoon johtavaan koulutukseen Karelia-ammattikorkeakouluun.

Minustako? - opintojaksoilla tutustutaan eri tutkintoihin ja opiskeluun, tuleviin ammatteihin ja ammatissa työskentelyyn. Opiskelu tapahtuu verkossa oman aikataulun mukaan ja suoritetusta opintojaksosta saa avoimen ammattikorkeakoulun suoritusmerkinnän ja opintopisteitä. Opinnot ovat maksuttomia. Olemme koonneet samalle sivulle myös korkeakouluopintoihin valmentavia opintoja. Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan täältä >>

Opintoihin ilmoittautuminen:
Opinnot poistuvat tarjonnasta ilmoittautumisajan päätyttyä. Kun opiskelija ilmoittautuu opintoihin,  ilmoittautumistyyppinä valitaan: Ilmoittaudun opintoihin. Olen toisen asteen (lukio tai ammatillinen oppilaitos) opiskelija ja opinnoista on sovittu oppilaitoksessani. Muista lisätä lisätiedot kenttään oppilaitos, jossa opiskelet.