Wilma Lappeenranta - Perusopetus ja lukiokoulutus

Uusimmat tiedotteet

Polut 3-periodissa 23.11.2023

Lue koko juttu

Online Presentation about Hanken´s Bachelor in Business 10.11.2023

We at Hanken School of Economics would like to remind you of our upcoming events during autumn. At events you, your students, and their caregiver(s) are welcome to attend to get more information about Hanken and our programmes. We invite you and your students to join us on:

Lue koko juttu

Paikallisliikenteen asiakaskysely 01.11.2023

Kyselyn avulla kaupunkilaisilla on mahdollisuus antaa palautetta paikallisliikenteen toimivuudesta, toteutetuista uudistuksista ja ennen kaikkea osallistua paikallisliikenteen jatkokehitykseen. Monet jo toteutetut uudistuksetkin ovat perustuneet aiempien kyselyjen kautta saatuun palautteeseen. Kaikkien kyselyyn vastanneiden ja yhteystietonsa jättäneiden kesken arvotaan kolme kappaletta 30 päivän Jouko -matkakorttia tai vastaava arvolippua.

Lue koko juttu

Tule mukaan Lucia -kulkueeseen 13.12.2023! 20.10.2023

Haluatko olla mukana Kimpisen lukion perinteisessä Lucia -päivässä 13.12. 2023? Päivään sisältyy tunnelmallinen päivänavaus yläsalissa sekä vierailut muutamissa vanhainkodeissa. Lucia -kulkue on aina ollut ikimuistoinen ja tunteikas kokemus siihen osallistuneille. Tarvitsemme mukaan ryhmään laulajia, soittajia ja puhujia. Aiempaa harrastuneisuutta musiikkiin ei välttämättä tarvita - riittää että haluat olla mukana tuomassa iloa ja valoa pimeyteen. Osallistumisesta saa yhden opintopisteen. Lisätietoja ja ilmoittautumiset pe 3.11. mennessä :ruotsinopettajat Leila ja Marjo, musiikinopettaja Katariina

Koulumatkatukihakemus tehdään suoraan OmaKela-palvelussa 02.08.2023

Koulumatkatukea voi jatkossa hakea kätevästi verkkohakemuksella OmaKelassa. Jotta opiskelija voi hakea tuen itsenäisesti, hänellä pitää olla käytössään verkkopankkitunnukset tai mobiilivarmenne.

Lue koko juttu

Vanhemmat tiedotteet

Näet yllä ainoastaan julkisia tiedotteita. Kirjauduttuasi sisään saatat nähdä enemmän tiedotteita.

Wilma 2.34.16.1 © 2000-2023 Visma Lisenssit

Visma ja Visma-logo ovat Visma AS:n rekisteröityjä tavaramerkkejä. Wilma ja Wilman logo ovat Visma Enterprise Oy:n rekisteröityjä tavaramerkkejä. Kaikki muut tavaramerkit ovat omistajiensa omaisuutta.