Kimpisen lukio

Nyaste notiser

Koulumatkatukihakemus jätetään jatkossa Kelaan – asiointi nopeutuu huomattavasti 23.05.2023

Koulumatkatukea voi jatkossa hakea kätevästi verkkohakemuksella OmaKelassa. Jotta opiskelija voi hakea tuen itsenäisesti, hänellä pitää olla käytössään verkkopankkitunnukset tai mobiilivarmenne. Koulumatkatuen verkkohakemus otetaan käyttöön touko-kesäkuun vaihteessa.

Läs hela notisen

VR:n tilapäinen opiskelijatodistus poistunut käytöstä 12.05.2023

Opiskelija-alennuksen perusteita selkeytetään, kun tilapäinen opiskelijatodistus poistetaan käytöstä. Tämän vuoden alusta lähtien vain hyväksytyt fyysiset ja digitaaliset kortit kelpaavat alennustodistuksina junassa, tämä on selkeää ja reilua kaikille, kun alennuksen saannin edellytykset ovat kaikille samat.

Läs hela notisen

Tietoa syksyn 23 yo-kokelaille 25.04.2023

Läs hela notisen

TIEDOTE opiskeluhuollon palvelut - Etelä-Karjalan hyvinvointialue kevät 2023 09.01.2023

Vuoden 2023 alusta Eksote ja Etelä-Karjalan pelastuslaitos ovat yhdistyneet Etelä-Karjalan hyvinvointialueeksi. Palveluiden toimipisteet pysyvät ennallaan, kun palvelut siirtyvät Etelä-Karjalan hyvinvointialueen vastuulle 1.1.2023 alkaen. Puhelinnumerot säilyvät ennallaan. Sähköpostiosoitteet muuttuvat: [email protected]

Läs hela notisen

Opiskeluhuolto tiedottaa 14.12.2022

Opiskeluhuollon palveluissa toisella asteella aloittaa vuoden 2023 alussa kaksi uutta psykologia. Heihin saa yhteyden Wilman kautta työn alettua tammikuussa. Myös työnjakoasioista tiedotetaan tarkemmin ensi vuoden alussa.

Läs hela notisen

Äldre notiser

Du ser endast officiella notiser ovan. Efter att ha loggat in kan du se mera notiser.

Wilma 2.33.78.1 © 2000-2023 Visma Lisenssit

Visma och Visma-logotypen är registrerade varumärken som tillhör Visma AS. Wilma och Wilma-logotypen är registrerade varumärken som tillhör Visma Enterprise Ab. Alla andra varumärken tillhör respektive ägare.